سیر سیاه اصلی 2
خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف
سیر سیاه همچنین به تنظیم سطح قند خون، کاهش میل به قند و جلوگیری از سقوط انرژی که منجر به پرخوری می شود کمک می کند. علاوه بر این، خواص ضد التهابی سیر سیاه می تواند با التهاب مرتبط با چاقی مقابله کند. قند خون پایدار احتمال پرخوری یا هوس خوردن غذاهای ناسالم را کاهش می دهد. سیر آنقدر برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است که نوعی چرک خشک کن طبیعی محسوب میشود. سیر خواص آنتیبیوتیکی و آنتی اکسیدانی بسیار قوی دارد و در بدن شما با عفونتها، باکتریها، قارچها، عفونتها و ویروسها مبارزه میکند. به یاد داشته باشید که خواص آنتی بیوتیکی سیر بسیار قوی است و ممکن است با برخی داروهای رقیق کننده خون تداخل داشته باشد؛ پس اگر داروی خاصی مصرف میکنید درباره خوردن سیر با پزشکتان مشورت کنید.
این مکملها برای افرادی که نمیخواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهرهمندی از خواص آن هستند، گزینهای مناسب است. سیر سیاه با طبع گرم خود در تقویت هورمونهای جنسی مردانه بسیار موثر بوده و میتواند خاصیت اسپرمسازی را بهبود بخشد. سیر را میتوانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل، لیمو یا روغن زیتون ترکیب کنید تا خواص آن افزایش پیدا کند.
استفاده از این روشها باعث ایجاد طعم خاص و ویژگیهای سلامتی چندگانه سیر سیاه میشود که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد. در یک مطالعه حیوانی دیگر در سال 2019، محققان به موشها رژیم غذایی پرچرب دادند. موشهایی که سیر سیاه مصرف میکردند در مقایسه با موشهایی که سیر سیاه مصرف نمیکردند، به میزان قابلتوجهی سطوح گلوکز و انسولین کمتری را در خون خود تجربه کردند.
به نظر میرسد که سیر ترشی میتواند به پاکسازی و سمزدایی کبد کمک کرده و از تجمع سموم و چربی در کبد جلوگیری کند. حکیم بزرگ ابن سینا هم در آثار خود به خواص غذایی و درمانی سیر اشاره کردهاست. فواید سیر عمدتا به ترکیبات گیاهی موجود در سیر مربوط میشود، هرچند که این ماده غذایی حاوی ویتامین و مواد معدنی نیز هست. توجه داشته باشید که تخمیر نه تنها باعث تغییر در اجزای تغذیه ای و خصوصیات حسی میشود، بلکه باعث افزایش فعالیت سیر سیاه میشود. سیر سیاه به دلیل طعم ملایم و عطر خوشایندش، در آشپزی و تهیه غذاهای مختلف بسیار کاربرد دارد. در ادامه چند روش برای مصرف این ماده غذایی خوشمزه و سالم آورده شده است.
سیر خام حاوی ترکیبات گوگردی مانند آلیسین است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند، این ترکیبات خاصیت ضدویروسی و ضدباکتریایی دارد و میتواند از بدن در برابر عفونتها محافظت کند. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد می شود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است. این ماده غذایی سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله اس-آلیل سیستئین است که در طی فرآیند تخمیر ایجاد میشود و با فواید سلامتی مختلفی مرتبط است.
خواص سیر سیاه صبح ناشتا
شامپو سیر سیاه صحت
سیر سیاه برای صورت
دستگاه تولید سیر سیاه صنعتی
طرز تهیه سیر سیاه صنعتی
قیمت دستگاه تولید سیر سیاه صنعتی
صابون سیر سیاه
سیر سیاه ضرر
ایا سیر سیاه ضرر دارد
سیر سیاه دکتر ضی